Nina Beute

Drijvende kracht achter HRM Geregeld


Gedreven, ondernemend en ambitieus. Begin 2007 ben ik gestart met MKB Bedrijfsondersteuning waarmee ik ondernemers hielp op het vlak van administratie, organisatie en commercie. Na de geboorte van ons eerste kindje bleek het ambulante businessmodel niet aan te sluiten bij mijn wensen en besloot ik eind 2010 in loondienst te treden bij één van mijn opdrachtgevers. 

Door te doen ben ik streetwise geworden en  HR ingerold. Inmiddels bijgeschaafd met opleidingen (HBO).  Nu de kinderen  zelfstandiger worden heb ik weer de ruimte om te ondernemen.

Het best kom ik tot mijn recht binnen een informele organisatie en ik voel mij ook prima op mijn plek in een mannenwereld. Het verder helpen van bedrijven en werken met mensen geeft me veel energie. Ervaring heb ik onder andere in familiebedrijven en het MKB, waar ik gewerkt heb in de agrarische sector, machinebouw, zorg en ICT. Specifieke kennis van de Cao Metaal & Techniek en AFAS Profit en InSite. 

Naast werken, geniet ik volop van wonen in het Vechtdal, lekker eten en leuke dingen doen met mijn man en kinderen. Wanneer de tijd het toelaat lig ik in de modder bij een outdoor event. Niet omdat ik super sportief ben, maar wel omdat ik van een uitdaging houd. Ik ben een echt mensen mens, open, creatief, kritisch. En... altijd met een gulle lach.

Mijn CV

Meer weten over mijn loopbaan?